Retur & reklamation

1. Retur

För att göra en retur gör följande

- Använd vårt kontaktformulär och meddela oss att ni önskar göra en retur. Ångerrätten kan användas senast 14 dagar efter ni mottog varan.

Att tänka på

- Önskar ni returnera efter att 14 dagar passerat anger ni anledning till varför ni vill returnera så tar vi ställning till det.
- Plomberade artiklar kan vi till viss del acceptera retur - avdrag kan göras med upp till 20% av varans värde då vi inte kan sälja den som ny igen.
- Övriga artiklar såsom hygienartiklar kan vi aldrig acceptera retur av.

Viktigt
- För att vi ska kunna behandla din önskan om retur är det viktigt att ovanstående efterföljs, och att man inte kan kontakta oss genom att svara på diverse e-mail exempelvis orderbekräftelser, leveransbekräftelser med mera. Vill ni ändå kontakta oss genom att svara på exempelvis orderbekräftelsen så kan det uppstå kraftiga fördröjningar i svar från oss(upp till 2 veckors svarstid).

- Postnord måste användas då de levererar post till vårt lager. Används annat fraktbolag än Postnord kommer en avgift debiteras á 200kr.

2. Reklamation

För att skapa ett reklamationsärende gör följande

- Använd vårt kontaktformulär och meddela att ni önskar reklamera eran produkt och bifoga:

1. En utförlig felbeskrivning.
2. Bild på eventuell skada eller defekt. Är skadan ej synlig behövs ej bild.
3. Önskemål om återbetalning eller ny produkt. Vi har rätt att ersätta er med ny produkt.

Efter att vi har behandlat ert ärende och undersökt varan kommer vi meddela er detta, och eventuellt göra en återbetalning. Det är cirka 3-5 dagar behandlingstid på reklamation.

Viktigt
- Behöver vi den defekta produkten i retur kommer vi att skicka er en länk till en fraktsedel som ni skriver ut och klistrar/tejpar på paketet, vilket ni sen kan lämna hos närmaste postombud.
- I vissa fall om skada/defekt kan styrkas med bilder behövs ej en retur, och vi gör en återbetalning direkt.
- Reklamationsärenden som inkommer via någon annan kanal, exempelvis genom att man svarar på leverans/orderbekräftelser kommer eventuellt inte behandlas.JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.